sâmbătă, 15 mai 2010

ESCROCHERIE PE NET


Zilele trecute am primit un mesaj pe mail,cum ca as fi firicitul cistigator[e]a sumei de 250.000 de euro de la LOTERIE MICROSOFT WINDOWS-2010,la prima vedere am inceput sa imi pun intrebari ,cum? oare este posibil?dar eu sunt o persoana suspicioasa si nu cred in cistiguri care pica din cer ,mai ales asa o suma 250.000 ,ua nici nu pot numara ,asa ca am inceput sa cercetez in stinga ,in dreapta,am aflat ca este o mare ,mare escrocherie,in care au picat sute de creduli,nu stiu pina unde merg cu aceasta escrochrie ,eu am lasat-o balta,dar am citit ca unuii chiar au trimis bani ,datele personale si chiar bancare.Eu va avertizez pe toti care primiti aceste mailuri, sa nu le dati crezare si mai ales nu divulgati datele personale ca este o mare teapa de pe urma caruia se imbogatesc escrocii.Va doresc bafta si foarte mare atentie

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am primit si eu un asemenea mesaj pe la inceputul lui aprilie Era o perioada in care anumite probleme de sanatate au fost prioritare asa ca am lasat sa treaca si avoi sa cercetez putin .
Am dat un mesaj la o adresa de email data in mesaj care se spune ca era un birou de avocatura si am cerut confirmare mesaj
Acum citeva zile revenind si cautind raspuns la intrebarea pusa am constatat cu stupoare ca AU DISPARUT DIN CALCULATOR TOATE MESAJELE PRIMITE!
Oi fi trecut pe linga norocul cel mare sau a fost aceiasi incercare de excrocherie?
Frosi

Blogul lui Jeny spunea...

Doamne Mirela ! Cum naiba poti castiga ceva la ce nu ai jucat?Daca nu iei bilet la bingo sau ce naiba e ala de se joaca acum in Rom. poti sa-ti auzi numele la tv ca ai castigat? E copilareasca escrocheria. Si la mine vine si scrie mare NU E VRAJEALA! Da de o gasi vreun fraier si se gasesc sa stii.
In schimb la noi fac altceva excrocii din China de obicei...te suna ca cineva a facut un card pe numele tau si s amergi neaparat la banca sa le dai datele. Dar vezi tu ca ...nu la banca unde ai cont ci unde te cheama ei, si cand am intrebat adresa o dadea de gard....ba m-a sunat vezi doamne si un politai ca e adevarat...dar daca l-am intrebat la ce sectie e si cum il cheama asa pe litere plus tel de la sectie...M-A INJURAT SI A INCHIS! Dar fraieri is destui carora le-au golit contul ca le-au dat datele crezand in vrajeala lor. Si vb ta ...am avut un student de zicea ca a trimis raspuns la chestia cu loteria ...si i-a cerut sa trimita 300 dolari ca sa transfere banu`. Si i-am pus aceeasi intrebare :daca a jucat la loteria aia. Desigur , nu. Si i-am zis sa se gandeasca 10 oameni cu 300 is deja 3000 dolari fara s afaca nik excrocii. Deci , fratilor simple intrebari sa va puneti inainte sa va vedeti cu banu` ...fara numar!!!!de la nasu!

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

Mi-ai amintit de un banc in care un tip se ruga in fiecare zi astfel:"Doamne ,ajuta-ma sa castig si eu la Loto!"Dupa un timp Dumnezeu ii raspunde:
"Dar cumpara si tu un bilet!"
Macar jucasei la LOTO?

Ninulescu spunea...

nu va povestesc ca eu primesc cite 2-3 odata..sint inregistrat pe la ziarele on line..si eu de unde te inregistrezi isi fac rost de adrese..asa ca cu cit te inregistrezi in mai multe locuri cu atit primesti mai multe..eu sint imun la ele pot primi 100 odata ca nici nu le deschid :))..am Gmail si acolo au un folder de SPAM... doar il golesc cind e plin..de citit nu citesc nimic :))