joi, 19 martie 2015

Cheile

Pe acest blog .povestesc intamplari traite de mine,asa imi vine de multe ori ,sa scriu ,acum ramane la aprecierea dumneavoastra ,daca scriu bine ,daca sunt intamplarile interesante ,dar sunt reale.
Dupa cum am mai scris,eu lucrez ,la salubritate ,adica matur strazile orasului.Intr-o dimineata ,am gasit un manunchi de chei,ma uit in stanga ,ma uit in dreapta ,nici tipenie de om,la 5 dimineata ,era o etichete la chei ,scria Meriva,deci masina este Opel,era cheia cu care se deschidea usa si se pornea masina.In parcare ,vad pana la urma masina ,cum sa ii dau de stire proprietarului?am lasat pe parbriz un bilet cu numarul meu de telefon ,ca sa ma contacteze in legatura cu cheile.
Timpul a trecut ,fara nici un semn  de la propietar,pe la ora 12 insfarsit suna telefonul.
-Alo !
-In legatura cu cheia de la masina.
-Da ,unde ne intalnim ?
Am stabilit un loc de intalnire,era un baiat tinerel si o fata ,
-Unde a-ti gasit cheile ?le-am cautat prin casa ,ca disperatul.
-Acolo unde s-a baut multa bere ,aseara.
-Aaaaa.Cat trebuie sa va dau pentru chei.
-Nimic ,dar sa fi mai atent ,ca altadata nu vei mai avea noroc,am si eu masina si stiu cum e sa pierzi cheia originala,trebuie schimbat calculatorul de bord.
-Nu doriti nici macar o cafea,un suc?Of nici nu este masina mea ,este a uni prieten.
-Nu vreau nimic .
-Multumesc
Am plecat ,catre casa ,cu gandul la cele intamplate,alti oameni cer tot felul de recompense ,pentru acte ,chei ,etc.....

Un comentariu:

Blogul lui Jeny spunea...

Mirela unii asa sunt, cer ei sa li se de recompensa. Pretentii...Despre ceea ce scrii , e blogul tau, scrii ceea ce simti tu, scrii simplu fara sa ma pui sa caut prin dictionar sa "traduc" cuvintele...imi plce citesc cum zici si tu. Sunt atatea ce vrem sa impartasim, sau poate doar sa ne usuram sufletul si gasim refugiu aici. Pe fb la 3 cuvinte scrise urmeaza 30 de comentarii pro si contra de uiti de adevaratul mesaj. Zii ianite fata.