duminică, 4 septembrie 2011

Broasca testoasa

In una din zilele trecute ,un verisor a gasit pe marginea drumului ,o broasca testoasa,a adus-o la mine ,cu gandul sa mi-o lase mie.Am studiat bine broasca,am sucit-o pe toate partile ,am asteptat sa iasa din carapace,nu am vazut pana acum o broasca de aproape ,sa pot sa o studiez.Am intrat pe net ,sa vad ce mananca ,asa am aflat ca si la noi traiesc in libertate,aceste broaste,era o broasca de uscat,fetita mea s-a speriat de ea ,nu i-a placut deloc,am incercat sa ii dau sa manance ,dar broasca nici nu a vrut sa auda de mancare,am luat hotararea sa nu opresc broasca ,nu aveam cum sa o ingrijesc ,am hotarat sa o redau naturii,cind a revenit varul meu ,i-am dat-o sa ii dea drumul undeva ,sa fie departe de oameni,sa fie cit de cit in siguranta.I-a dat drumul pe un camp verde,in apropierea unei ape,sper ca este fericita in libertate.



4 comentarii:

Blogul lui Jeny spunea...

Bine ca ai lasat-o in libertate. Si dupa 100 de ani sa mergi prin zona unde ai lasat-o si o vei gasi acolo bine mersi . Nu era genul de crescut in casa.

Mirela spunea...

Da,chiar as vrea sa pot trai ,sa o pot revedea cindva peste 60 de ani.

Ninulescu spunea...

Si in zona mea mai apareau din cand in cand... dar de ceva vreme nu a mai vazut nimeni nici una :( Sant tare dragute, mie imi plac mult si cele de tinut in acvariu... problema este ca unele cresc foarte mari :)) si au nevoie de spatiu tot mai mult.

Mirela spunea...

Se simt bine in libertate,acolo pot creste cit vor.Nici eu nu am vazut pana acum ,testoase,in zona mea ,vreau sa zic in libertate,dar uite ca exista.Imbratisari Ninule si te mai astept,in vizita ,desi esti cam scump la vedere.