miercuri, 31 august 2011

Parcul din Gherla

Zilele trecute am facut o vizita scurta in orasul Gherla,este un orasel mic,pe malul Somesului,abia am asteptat sa vizitez ,parcul orasului,este un parc mare ,cu multa umbra ,copaci batrani si foarte inalti.Am sa va prezint ,poze ,cu vorbele nu pot reprezenta acest parc.





Aici erau cindva trei balerine din cupru,au fost furate de hoti care au incercat sa le duca la fier vechi ,asa ca am gasit repede o micuta balerina.
Ce este mai interesant in acest parc ,sunt veveritele,daca ciocnesti doua nuci vin repede sa le ia ,le lasi jos si dispar repede in copaci.




Sper ca am reusit sa va prezint o mica parte din acest paradis.

3 comentarii:

Blogul lui Jeny spunea...

Wow...ce frumos ! Demult nu am mai vizitat si eu parcul din Gherla. Doamne cate amintiri am acolo! A ramas la fel de frumos si racoros. Sper ca ai mancat ceva mititei si baut o halba d ebere acolo, sau macar o cafea la terasa din parc.

Mirela spunea...

Nu am scapat ocazia sa bem o bere la terasa din parc ,pacat ca nu mai este apa in lac ,dar am inteles ca vreau sa il reamenajeze ,sa fie ca si altadata,abia astept.Amintitrii ,amintiri,daaaa .

Santa Emanüel spunea...

Ceao Mirela eu nu te cunosc si nu te-am vazut niciodata da iti admir blogul si eu sunt din gherla eu ma-m nascut in gherla tu de unde esti
? Te rog fa un comentariu